تمامی خانمها برای داشتن ناخنهایی سالم و زیبا تلاش میکنند. این روزها با پیشرفت صنعت زیبایی، روشهای متعددی برای داشتن ناخنهایی زیبا ابداع شده است. یکی از بهترین روشها کاشت ناخن میباشد. کاشت ناخن در چند سال اخیر بین خانمها از محبوبیت زیادی برخوردار شده و حتی افراد زیادی علاقهمند به گذراندن آموزش کاشت ناخن شدهاند تا به صورت حرفهای وارد این کار شوند. اما در مورد اینکه آیا کاشت ناخن برای بدن مضر است یا خیر، نظرات مختلفی وجود دارد که در این مقاله به آنها خواهیم پرداخت. در این مقاله آموزشگاه آرایشگری زنانه گل گیس به مزایا و معایب کاشت ناخن می پردازیم.
کاشت ناخن چیست؟
کاشت ناخن یک نوع آرایش و تزئین ناخنهای دست و یا پا میباشد که با استفاده از مواد مخصوص و انجام فرایندهایی توسط متخصصان، صورت میگیرد. کاشت ناخن چندین مدل و روش دارد که تاثیر زیادی در ماندگاری آن میگذارد. به طور مثال برخی از کاشتها موقتی است و تنها یک تا دو روز روی دست یا پا میماند؛ اما برخی دیگر با استفاده از مواد مخصوص به سطح ناخن چسبیده و با رشد ناخن، ازبین میرود. این کار توسط یک متخصص (ناخن کار) به این صورت انجام میشود: ابتدا ناخنها با استفاده از سوهان برقی تراشیده میشود تا جایی که یک لایه نازک و صاف از ناخن باقی بماند، سپس با استفاده از مواد زیر ساز آن را مواد گذاری میکنند تا حجم ناخن افزایش پیدا کند و در اثر ضربه نشکند. بعد از خشک شدن مواد، سطح آن را با استفاده از سوهان برقی صاف و در انتها از لاک استفاده میکنند. بسته به رشد ناخنهایتان، مدت زمان ترمیم از ۲ تا ۴ هفته متغیر است.
انواع کاشت ناخن
به طور کلی کاشت ناخن انواع متنوعی دارد که از جمله موارد زیر را شامل میشود:
- کاشت ناخن با پودر: در روش کاشت ناخن پودری با استفاده از پودر اکرلیک و لیکوئید یک لایه سخت از مواد را درست میکنند و باعث میشود تا ضخامت و طول ناخن افزایش یابد. سپس با استفاده از سوهان میزان طول و ضخامت را تنظیم میکنند. این روش یکی از پر کاربردترین روش کاشت ناخن در ایران میباشد.
- کاشت ناخن ژلهای: در این روش با استفاده از ژلهای کلاسیک که از سه لایه بیلدینگ ژل، فینیشینگ ژل و تاپ شاین تشکیل شده، ناخن را کاشت میکنند و باعث به وجود آمدن یک لایه سخت روی ناخن میشوند؛ دوام این کاشت حدود ۲ هفته است.
- کاشت ناخن قالبی یا دوآل: در این روش، مواد با کمک یک قالب روی ناخن قرار میگیرد و بعد از سفت شدن قالب را بر میدارند و سپس ناخن را سوهان میزنند. این روش برای کسانی مناسب است که نمیخواهند از سوهان استفاده کنند و نمیخواهند زمان زیادی را برای کاشت اختصاص دهند.
- کاشت ناخن فیبری یا گیاهی: در روش کاشت ناخن فیبر با استفاده از فیبر گیاهی ناخنها را سفت و محکم میکنند و در دستگاه یو وی میگذارند تا خشک شود.
- کاشت ناخن اکلیلی: این مدل از مشتقات کاشت ناخن با پودر است و با استفاده از اکلیل ساخته میشود. این روش مدرن تر است و میتوانید از ناخن کار درخواست کنید تا ناخنهایتان را به این مدل کاشت کند.
- کاشت ناخن دیپینگ: در این روش ناخن کار با استفاده از لیکوئید و پودر به کاشت میپردازد که با استفاده از سوهان، نسبت به ایجاد طول و ضخامت دلخواه، اقدام میکنند.
- لمینت ناخن یا لاک جلیش ( ژلیش ناخن ): در ژلیش ناخن با استفاده از یک لایه نازک مواد بر روی ناخن، صورت میگیرد که اکثرا به عنوان کاور کردن میشناسند. این روش با پودر و لیکوئید هم قابل انجام است.
- کاشت ناخن فرنچ یا فرنچ دائمی: در فرنج ناخن با استفاده از پودر، قسمت جلویی ناخن سفید و باقی قسمتها به رنگ دلخواه مواد گذاری میشود. سپس آن را سوهان زده و تاپ کات میزنند.
- کاشت ناخن بیبی بومر یا کاشت هایلایت: کاشت ناخن بیبی بومر برای کسانی است که طرفدار لاکهای مینیمال هستند. در این روش دو رنگ سفید و صورتی را روی ناخن ادغام میکنند تا جایی که مرز بین این دو رنگ کاملا محو شود.
- کاشت ناخن مرمریت: با استفاده از سنگ ریزههایی زیبا و جذاب، در نواحی مختلف ناخن، با توجه به سلیقه مشتری انجام میشود. این روش یکی از زیر مجموعههای کاشت ناخن پودری است.
فواید کاشت ناخن
کاشت ناخن فواید زیادی دارد که از جمله آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- اصلاح فرم ناخن
- جلوگیری از شکستگی و محکم شدن آن
- بلند کردن ناخن ها
- زیبایی بیشتر و خیره کننده ناخن ها
- تمیز و مرتب ماندن ناخن ها
کاشت ناخن مناسب چه کسانی است؟
کاشت ناخن مناسب افرادی میباشد که از از فرم ناخنهایشان ناراضی هستند و میخواهند آن را بهتر کنند. به طور مثال افرادی که مدام ناخنهایشان را میخورند و به مرور زمان کوتاه شده است، کاندید مناسبی برای کاشت ناخن هستند. همچنین افرادی که ناخنهایشان نرم است و در اثر کوچکترین برخورد با اجسام میشکند، میتوانند با کاشت، به ناخنهایشان استحکام ببخشند.
عوارض کاشت ناخن
کاشت ناخن به تنهایی عوارضی ندارد؛ اما اگر ناخن کار از مواد فاسد و بی کیفیت استفاده کند، امکان آسیب به ناخنها افزایش مییابد. در صورتی که ناخن کار عملیات کاشت را به صورت بهداشتی انجام ندهد، احتمال قارچ و عفونت وجود دارد.
همچنین برخی افراد که به مواد شیمیایی حساسیت زیادی دارند، ممکن است نسبت به مواد و چسبهایی که در کاشت ناخن استفاده میشود، واکنشهای آلرژیک داشته باشند.
راههای پیشگیری از عوارض کاشت ناخن
برای اینکه از آسیب به سطح ناخن جلوگیری کنید، میتوانید قبل از رفتن به آرایشگاه، یک مرکز معتبر را انتخاب کنید. انتخاب مراکز معتبر و یک ناخن کار حرفهای باعث میشود تا ناخنهایتان علاوه بر اینکه آسیب نبیند، زیبا و جذاب شود.
همین طور رسیدگی و مراقبت از ناخنها پس از کاشت از جمله دورگیری ناخن و یا مانیکور با روغن، هم میتواند برخی از عوارض احتمالی را کاهش دهد.
چه کسانی نباید کاشت ناخن انجام دهند؟
برخی از افراد به مواد کاشت حساسیت دارند و در صورت استفاده از آن ناخنهایشان قارچ میگیرد. همچنین کسانی که بیماری قارچی دارند یا سیستم ایمنی ضعیفی دارند و از مشکلات عفونتی رنج میبرند، بهتر است که این کار را انجام ندهند.
نتیجه گیری
کاشت ناخن به تنهایی عوارضی ندارد و همه خانمها در صورت نداشتن حساسیت میتوانند ناخنهایشان را کاشت کنند. تنها نکتهای که باید به آن توجه نمایید این است که یک آرایشگاه و ناخن کار معتبر را پیدا کنید.
ثبت نام دوره کاشت ناخن
برای آموزش فوق تخصصی و حرفه ای دوره های آموزش کاشت ناخن و گرفتن مدرک فنی حرفه ای بین المللی وارد صفحه زیر شوید:
ورود به صفحه آموزش طراحی و کاشت ناخن
در صورت داشتن سوال یا ابهام در قسمت نظرات بیان کنید تا اموزشگاه ارایشگری فنی حرفه ای گل گیس شرق تهران پاسخ دهد.