سالن زیبایی لیلا خانی

آموزش قدم به قدم کاشت ناخن در منزل

آموزش کاشت ناخن در خانه
فهرست مطالب

امروزه برخی از خانم‌ها بنا به دلایل مختلف دوست ندارند به سالن‌های زیبایی برای دریافت خدمات مراجعه کنند و کاشت ناخن در منزل را ترجیح می‌دهند. به این خاطر تمایل به گذراندن دوره آموزش کاشت ناخن دارند.

 از طرفی شیوع بیماری‎های واگیردار و عدم رعایت مسائل بهداشتی در برخی سالن‌های زیبایی، باعث صرف نظر کردن برخی از خانم‌ها از دریافت خدمات زیبایی ناخن شده است. البته برای کاشت ناخن داشتن ابزار و وسایل مختلف لازم و ضروری است. در ادامه آموزشگاه آرایشگری زنانه ما مطالبی در مورد آموزش کاشت ناخن در منزل، انواع و نکات مربوط به آن ارائه می کند.

کاشت ناخن چیست؟

کاشت ناخن چیست؟

کاشت ناخن در حقیقت فرآیندی است که در طی آن با روش‌های مختلف، لایه‌ای بر روی ناخن طبیعی فرد گذاشته می‌شود. کاشت ناخن حرفه‌ای در سالن‌های زیبایی با استفاده از ابزارآلات مختلفی انجام می‌گیرد. معمولا این فرایند با سوهان‌کشی ناخن طبیعی و مانیکور آن آغاز می‌شود.

ناخن کار آرایشگاه با توجه به نوع کاشت ناخنی که می‌خواهد انجام دهد، از مواد و روش‌های مختلفی استفاده می‌کند. از مهم‌ترین تاثیرات کاشت ناخن می‌توان به افزایش استحکام ناخن و زیبایی آن اشاره داشت. دقت داشته باشید تا زمانی که ناخن‌های طبیعی شما بلند شود، کاشت ناخن بر روی آن‌ها وجود خواهد داشت. یعنی به مرور زمان، پس از بلند شدن ناخن باید برای ترمیم آن اقدام کنید.

انواع روش‌های کاشت ناخن کدامند؟

همانطور که در ابتدا نیز اشاره شد، کاشت ناخن به روش‌های مختلفی صورت می‌گیرد که هر کدام از آن‌ها دارای ویژگی‌های خاص خود هستند. در ادامه توضیحاتی مختصر در مورد برخی از مهم ترین روش‌های کاشت ناخن ارائه خواهیم داد.

کاشت ناخن پودری

کاشت ناخن پودری به دلیل زیبایی و استحکام بالا جزء بهترین و پرطرفدارترین روش‌های کاشت ناخن است. در این روش از ناخن‌های مصنوعی در سایزهای مناسب ناخن‌های طبیعی شما استفاده می‌شود. پس از انجام اقدامات لازم، ضد قارچ و سپس مواد پودری بر روی ناخن قرار می‌گیرد.

البته در این روش برای فرم‌دهی مناسب ناخن نیاز به سوهان‌کشی طولانی است که اغلب 1 الی 2 ساعت بسته به فرم و سایز ناخن و همچنین مهارت ناخن کار زمان می‌برد.

کاشت ناخن با فرمر

در کاشت ناخن با فرمر از وسیله‌ای با جنس کاغذی به نام فرمر استفاده می‌شود. به این صورت که ابتدا فرمر بر روی ناخن مشتری نصب شده و امکان ایجاد طرح و فرم خاص بر روی ناخن طبیعی برای ناخن کار فراهم می‌شود. دقت داشته باشید که اندازه ناخن‌ها در این روش کاملا دقیق و یکسان است.

کاشت ناخن ژله ای

کاشت ناخن ژله‌ای تقریبا مشابه با کاشت پودری است. در واقع تفاوت این دو تنها در مواد مورد استفاده در آن‌ها است. در صورت تمایل به انجام این مدل کاشت می‌توانید مواد ژله‌ای آن را به صورت آماده از فروشگاه‌های معتبر خریداری کنید. در طی کاشت ناخن ژله‌ای پس از زدن ضد قارچ باید مواد ژله‌ای بر روی ناخن قرار بگیرد.

در مرحله بعدی برای خشک و سفت شدن مواد بر روی ناخن، دست مشتری در دستگاه UV قرار می‌گیرد. این روش هیچ گونه آُسیبی به ناخن‌های طبیعی وارد نمی‌کند. فقط با گذشت زمان و رشد ناخن‌ها باید برای ترمیم آن‌ها اقدام کنید.

روش های کاشت ناخن

کاشت ناخن میکس

کاشت ناخن میکس در واقع ترکیبی از دو نوع کاشت پودری و ژله‌ای است. در طی این روش پس از استفاده از ضد قارچ، کاشت پودری بر روی ناخن صورت می‌گیرد. در مرحله بعدی سوهان کشی و پس از آن لایه‌ای از ژل بر روی ناخن قرار می‌گیرد. دقت داشته باشید که این ژل تنها با دستگاه UV خشک می‌شود.

به این صورت که دست‌های خود را داخل دستگاه قرار داده تا ژل بر روی آن‌ها خشک و محکم شوند. از ویژگی‌های کاشت ناخن میکس می‌توان به استحکام و زیبایی و البته هزینه نسبتا بالای آن اشاره داشت.

کاشت ناخن قالبی

امروزه کم‌تر کسی سراغ کاشت ناخن قالبی می‎رود. در واقع این روش را هیچ ناخن کاری به مشتری خود توصیه نمی‎کند؛ زیرا قبل از کاشت سوهان کشی صورت نمی‌گیرد. به این صورت که ناخن را به ضد قارچ آغشته کرده و سپس پودر را بر روی ناخن مصنوعی می‌گذارند.

سپس ناخن مصنوعی را بر روی ناخن طبیعی می‌چسبانند که در طی مدت زمانی کوتاه جدا می‌شود. عدم وجود سوهان کشی در کاشت ناخن قالبی سبب ظاهر و فرم غیر طبیعی ناخن و هواگیری می‌شود. این روش تنها برای افرادی که دارای فرم ناخن یک شکل هستند، مناسب است.

وسایل کاشت ناخن چه هستند؟

برای کاشت ناخن ابزارها و وسایل‌های مختلفی وجود دارد که استفاده از آن‌ها مهم و الزامی است. در ادامه توضیحاتی در خصوص هر یک از این ابزارها و کاربردهایشان ارائه خواهیم داد.

پوشر یا عقب زن

پوشر یا عقب‌زن یکی از ابزارهای مفید و کاربردی جهت عقب زدن کوتیکول‌ها و پوست اطراف ناخن است. پوشر دارای دو سر بوده که یکی از آن‌ها برای عقب زدن پوست و سر دیگر برای تمیز کردن زیر ناخن کاربرد دارد. شما می‌توانید پوشر را در دو نوع فلزی و چوبی (یک‌بار مصرف) خریداری کنید.

نیپر

نیپر جهت بریدن پوست اطراف ناخن مورد استفاده قرار می‌گیرد. در واقع استفاده از این وسیله جهت مانیکور ناخن الزامی و مهم است؛ زیرا ظاهری بسیار زیبا و مرتب به ناخن می‌بخشد. توصیه می‌کنیم در زمان خرید، نیپرهایی با لبه‌های تیز خریداری کنید، زیرا این مدل از نیپر شما را  در زمان مانیکور کم‌تر اذیت می‌کند.

سوهان برقی

سوهان برقی قطعا یکی از مهم‌ترین و در عین حال کاربردی‌ترین وسایل کاشت ناخن به‌حساب می‌آید. این وسیله برای اغلب خدمات ناخن کاربردی و مفید است. اگر شما به تازگی کار کاشت ناخن را شروع کرده‌اید، توصیه می‌کنیم دستگاه‌هایی که دارای دسته سبک‌تری هستند، خریداری کنید. به این صورت مچ دست شما در طی زمان آسیب نخواهید دید.

دستگاه UV

دستگاه UV برای خشک کردن ژل به بازار ارائه شدند. در داخل این دستگاه‌ها لامپ‌های UV تعبیه شده که با استفاده از اشعه UV می‌تواند هر نوع ژلی را خشک کند. البته لامپ بسیاری از دستگاه‌های UV بی‌کیفیت، عمر نسبتا پایینی دارند که جزء بزرگ‌ترین معایب آن‌ها به‌شمار می‌رود.

وسایل کاشت ناخن

دستگاه LED

دستگاه‌های LED بعد از دستگاه‌های UV برای خشک کردن ژل به بازار ارائه شدند. لامپ دستگاه‌های LED بر خلاف دستگاه‌های UV طول عمر مفید بالاتری داشته و در طی مدت زمان کوتاه‌تری ژل ناخن را خشک می‎کنند. دقت داشته باشید که بسیاری از ژل‌ها در دستگاه LED خشک نمی‌شود. به همین علت اغلب ناخن کارها علاوه بر دستگاه LED، دستگاه UV را نیز خریداری می‌کنند.

تیپ

تیپ به منظور بلند کردن قد ناخن در زمان کاشت مورد استفاده قرار می‌گیرد. این وسیله معمولا در رنگ‌های سفید، شیری و کلیر به عنوان کاربردی‌ترین ابزار در کاشت ناخن به‌حساب می‌آید. به این ترتیب شما می‌توانید با توجه به نوع کاشت ناخن خود، رنگ تیپ را انتخاب کنید.

فرمر

فرمر در روش‌های کاشت ناخن با پودر و کاشت ناخن با ژل جهت افزایش قد ناخن مورد استفاده قرار می‌گیرد. شما به کمک این وسیله به‌راحتی می‌توانید قد ناخن‌های خود را به صورت یکسان بلند کنید. فرمر در دو نوع یک بار مصرف و فلزی در بازار ارائه می‌شود.

قالب کاشت ناخن

قالب کاشت ناخن همانطور که از نام آن مشخص است، به منظور انجام کاشت قالبی با پودر و ژل مورد استفاده قرار می‌گیرد. دقت داشته باشید که قالب کاشت ناخن از جنس پلاستیک انعطاف‌پذیر بوده و در صورت استفاده صحیح از آن تا مدتی سالم باقی خواهد ماند.

نحوه کاشت ناخن در منزل

به‌طور کلی کاشت ناخن دارای 4 مرحله اساسی زیرسازی، موادگذاری، سوهان‌کشی و طراحی ناخن است. در ادامه این مراحل را به صورت ساده و کاربردی شرح خواهیم داد.

زیرسازی (مرحله اول)

کیفیت بالای کاشت قطعا علاوه بر تضمین سلامت ناخن‎ها، روی ظاهر و طول عمر آن‌ها نیز تاثیرگذار است. به این منظور حتما باید زیرسازی را به‌صورت درست و اصولی انجام دهید. ابتدا ناخن‌ها باید مانیکور خشک و خراش داده شود.

 سپس سطح ناخن‌ها باید از هر گونه چربی، آلودگی، پوست و مواد اضافی پاک شود. دقت داشته باشید که خراش دادن سطح ناخن میزان چسبندگی مواد بر روی آن را افزایش می‌دهد.

موادگذاری (مرحله دوم)

در مرحله دوم شناخت مواد و نحوه ترکیب و استفاده از آن‌ها به‌صورت اصولی اهمیت زیادی دارد. به همین دلیل توصیه می‌کنیم در مورد نحوه استفاده صحیح از قلم جهت مواد گذاری بر روی ناخن اطلاعات لازم را کسب کنید. برای صحیح انجام دادن مرحله مواد گذاری به نکات زیر توجه داشته باشید:

  • ابتدا یک قلم مناسب انتخاب کنید.
  • سپس مواد را به درستی برداشته و روی ناخن قرار دهید.
  • عدم برداشتن مواد به صورت اصولی سبب قرارگیری آن در لابه لای ناخن می‌شود. در نتیجه مواد گذاری سخت و پیچیده می‌شود. همچنین به غلظت مواد خود نیز دقت داشته باشید.
  • ایجاد ضخامت درست در مواد گذاری سبب کوتاه شدن مرحله سوهان‌کشی و فرم طبیعی ناخن‌ها در پایان کار می‌شود.
کاشت ناخن در منزل

سوهان کشی (مرحله سوم)

در این مرحله برای یکدست کردن کاشت خود و فرم دهی طبیعی آن باید سوهان کشی انجام دهید. این کار با استفاده از سوهان برقی و سر سوهان‌های مخصوص به‌راحتی امکان‌پذیر است. به‌خاطر داشته باشید که این مرحله از کار نیاز به دقت و حوصله فراوانی دارد.

طراحی ناخن (مرحله چهارم)

پس از اتمام مراحل کاشت ناخن می‌توانید با استفاده از لاک و وسایل تزئینی مخصوص ناخن، طرح‎‌های جذابی را مطابق با سلیقه خود بر روی ناخن‌ها پیاده‌سازی کنید.

جمع بندی

در این مقاله به آموزش کاشت ناخن در خانه و معرفی وسایل کاشت ناخن لازم جهت انجام آن پرداختیم. شما به راحتی با دقت به موارد ذکر شده قادر به انجام کاشت ناخن در منزل خواهید بود. کاشت ناخن قطعا برای افرادی که دارای ناخن‎‌های ضعیف، شکننده و بد فرم هستند، می‌تواند گزینه بسیار خوبی به حساب بیاید.

فقط به‌خاطر داشته باشید که این کار بسیار حساس بوده و در حین آن باید دقت و حوصله زیادی داشته باشید. استفاده از مواد و وسایل خوب و باکیفیت قطعا می‌تواند به سلامت ناخن‌های شما کمک کند.

اگر تمایل دارید کاشت ناخن را به صورت حرفه‌ای یاد بگیرید، می‌توانید در دوره‌های آموزش کاشت ناخن آموزشگاه آرایشگری زنانه گل گیس شرکت کرده و با دریافت مدرک معتبر وارد بازارکار شوید.

 

4.5/5 - (15 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

جدیدترین مطالب آموزشی

جدیدترین اخبار و اطلاعیه ها