سالن زیبایی لیلا خانی

دوره صفر تا صد آموزش کاشت ناخن با مدرک بین‌المللی

آموزش کاشت ناخن‌
فهرست مطالب

 

کاشت ناخن یکی از حرفه‌های آرایشگری است که امروزه محبوبیت زیادی پیدا کرده و بازار کار بسیار خوبی دارد. به همین دلیل افراد زیادی علاقه‌مند به شرکت در دوره‌های آموزش کاشت ناخن و شروع این حرفه هستند؛ اما قبل از شروع باید دوره‌های آموزشی مناسب و کامل را طی کنند تا بتوانند در این حوزه حرفه‌ای شده و مشتری جذب کنند. به همین دلیل در این مطلب به معرفی کلی این مهارت، دلیل محبوبیت آن، روش‌های مختلف کاشت ناخن، ابزار اولیه لازم برای شروع، ویژگی‌های یک دوره کامل و آموزشگاه مناسب پرداخته‌ایم.

اگر قصد یادگیری این مهارت و شروع این حرفه‌ را دارید؛ این نوشته به‌خوبی شما را راهنمایی خواهد کرد.

 

کاشت ناخن چیست؟

کاشت ناخن یک روش تزیین، زیباسازی و آرایش ناخن با استفاده از تجهیزات و مواد مخصوص همراه با ماندگاری بالا است. فرآیند کاشت ناخن از چند مرحله مختلف تشکیل شده است که با انجام این مراحل و اتمام کاشت ناخن، شما برای مدتی طولانی از انجام هرگونه عملی مانند لاک زدن بر روی ناخن خود آسوده خواهید بود. مواد مصرفی برای کاشت ناخن دوام بسیار بالایی دارند و تنها پس از رشد ناخن نیاز به انجام مجدد این فرآیند دارید.

 

چرا شرکت در دوره‌های آموزش کاشت ناخن کاربردی و مفید است؟

 

آموزش کاشت ناخن از مبتدی تا حرفه‌ای

 

در این روزها اکثر خانم‌ها به دنبال استقلال مالی هستند. از طرفی بیشتر مشاغل به دلیل نداشتن عدم تناسب حقوق با وظایف کاری، ساعت کاری بسیار زیاد و…. مورد انتخاب و مناسب خانم‌ها نیستند. تمام این دلایل باعث شده است که زنان از مشاغل کارمندی خارج شده و به دنبال یک شغل با درآمد مناسب و شرایط کاری خوب باشند.

یکی از شغل‌هایی که شرایط بسیار مناسبی برای خانم‌ها دارد؛ خدمات کاشت ناخن یا ناخن کاری است. برای ورود به این حوزه و ارائه خدمات کاشت ناخن نیاز به شرکت در دوره‌های آموزش کاشت ناخن دارید.

این شغل بازار کار بسیار خوبی دارد اما تنها افرادی می‌توانند در این شغل به درآمد مناسب برسند و پیشرفت کنند که آموزش کامل و اصولی دیده باشند. از این رو بایستی برای آموزش ناخن کاری موسسه و دوره‌ آموزشی مناسبی را انتخاب کنید تا بتوانید در این حرفه فعالیت کرده و رضایت مشتریان خود را جلب کنید. آموزش کاشت ناخن اگر مطابق اصول و استاندارد روز نباشد تنها باعث اتلاف وقت و هزینه شده و برای شما هیچ درآمدی به دنبال نخواهد داشت.

 

انواع روش‌های کاشت ناخن چیست؟

کاشت ناخن روش‌ها و متدهای‌مختلفی دارد که براساس نیاز فرد و مهارت ناخن‌کار بهترین روش انتخاب و انجام می‌شود. در ادامه محبوب‌ترین روش‌های کاشت ناخن را شرح خواهیم داد.

 

1. کاشت ناخن با قالب

 

آموزش کاشت ناخن با قالب

 

یکی از ساده‌ترین و سریع‌ترین روش‌های کاشت ناخن، روش قالبی یا دوال است. این روش یکی از سرفصل‌های اکثر دوره‌های آموزش کاشت ناخن است که در آن از یک قالب مخصوص استفاده می‌شود. کاشت ناخن با قالب، هم با پودر و هم با ژل قابل انجام است. در این روش، فرآیند کاشت ناخن بدون سوهان‌کشی انجام می‌شود و پس از آغشته کردن ناخن به ضد قارچ، پودر یا ژل را به قالب ناخن زده و آن را روی ناخن قرار می‌دهند سپس قالب را جدا می‌کنند.

کاشت ناخن با قالب مناسب افرادی که در طول روز با آب زیاد سروکار دارند و یا حتی زیاد تایپ می‌کنند نیست؛ زیرا بر اثر ضربه یا رطوبت امکان هوا گرفتن و رشد قارچ در ناخن ‌وجود دارد.

همچنین این روش به دلیل نداشتن سوهان‌کشی و استفاده از قالب، مناسب افرادی است که ناخن‌های یکدست و یک‌شکل دارند.

 

2. کاشت ناخن با پودر

 

آموزش کاشت ناخن با پودر

 

یکی از اصلی‌ترین آیتم‌های آموزشی در کلاس‌های آموزش کاشت ناخن، آموزش کاشت ناخن با پودر است. این روش به دلیل زیبایی و استحکام بسیار بالا یکی از بهترین متد‌ها برای کاشت ناخن می‌باشد.

در این روش از تیپ یا همان ناخن مصنوعی با سایزی متناسب با ناخن شما استفاده می‌شود. برای این کار ابتدا تیپ از زیر با چسب ناخن به ناخن شما چسبیده و تا اندازه دلخواه کوچک می‌شود، سپس روی ناخن مواد ضد قارچ زده شده و پودر کاشت روی ناخن در امتداد قالب قرار می‌گیرد. در انتها نیز از سوهان برقی برای فرم‌دهی به ناخن استفاده می‌شود.

فرآیند کاشت ناخن با پودر بسیار طولانی و زمان‌بر است و نیاز به صبر و حوصله کافی دارد اما در نهایت نتیجه کار بسیار زیبا و جذاب خواهد بود.

کاشت ناخن با پودر کلیر، کاشت ناخن هلویی، کاشت ناخن فرنچ، کاشت ناخن بیبی بومر و کاشت ناخن ماربل از جمله زیر شاخه‌های کاشت ناخن با پودر هستند که همه آن‌ها در دوره‌های آموزش کاشت ناخن با پودر به شما آموزش داده می‌شود.

 

3. کاشت ناخن با ژل

 

آموزش کاشت ناخن با ژل

 

روش کاشت ناخن با ژل تفاوت زیادی با کاشت ناخن پودری ندارد. تنها تفاوت این 2 روش در نوع مواد مصرفی است. ‌ژل‌های مورد استفاده برای کاشت ناخن به‌صورت آماده در بازار موجود و در دسترس هستند.

آموزش کاشت ناخن با ژل نیز در دوره‌های آموزش کاشت ناخن از مبتدی تا حرفه‌ای به‌طور کامل و با جزئیات آموزش داده می‌شود. در این روش بعد از استفاده از ضد قارچ، ژل روی ناخن قرار داده می‌شود سپس ناخن را در دستگاه UV می‌گذارند تا ژل روی ناخن خشک شود.

در روش کاشت ناخن با ژل، ناخن آسیبی نخواهد دید و تنها بعد از رشد ناخن نیاز به ترمیم آن دارید.

در ویدئو زیر می‌توانید نمونه‌ای از آموزش کاشت ناخن با ژل را مشاهده کنید.

[videopack id=”19853″]https://golgisamoz.com/wp-content/uploads/2023/09/new-golgis-rubbergel.mp4[/videopack]

 

4. کاشت ناخن با فرمر

 

آموزش کاشت ناخن با فرمر

 

از دیگر مواردی که در دوره‌های آموزش ناخن‌کاری به شما یاد داده می‌شود؛ آموزش کاشت ناخن با فرمر است.

در این روش از یک ابزار که جنس کاغذی یا فلزی دارد و فرمر نامیده می‌شود استفاده می‌کنند. برای شروع این کار ابتدا فرمر را روی ناخن چسبانده و به کمک آن ژل یا پودر را روی ناخن شما فرم می‌دهند. بر روی فرمر ابعاد و اندازه‌های مختلف کشیده شده است که به ناخن‌کار کمک می‌کند بهترین شکل را متناسب با ناخن و سلیقه شما طراحی کند.

همان‌طور که اشاره شد در کاشت ناخن با فرمر می‌توان از ژل یا پودر استفاده کرد.

 

5. کاور ناخن (لمینت ناخن)

 

آموزش لمینت ناخن

 

کاور ناخن یکی دیگر از موضوعاتی است که در دوره‌های آموزش کاشت ناخن از مبتدی تا حرفه‌ای خواهید آموخت.

لمینت ناخن روی ناخن طبیعی فرد و با هدف افزایش استحکام و جلوگیری از شکنندگی ناخن انجام می‌شود. در این روش فرمر یا تیپ مورد استفاده قرار نمی‌گیرد و به همین علت نمی‌توان قد ناخن را افزایش داد. در واقع تنها یک لایه از مواد کاشت روی ناخن گذاشته می‌شود و اندازه نهایی ناخن بستگی به قد ناخن مشتری دارد.

 

6. ژلیش ناخن

 

آموزش ژلیش ناخن طبیعی

 

آموزش ژلیش ناخن یکی از موضوعات مهم در دوره‌های آموزشی است. این روش با روش کاشت ناخن با ژل تفاوت داشته و فقط برای طراحی ناخن و زیبایی آن به‌کار برده می‌شود. با این روش نمی‌توان تغییری در طول و ظاهر ناخن ایجاد کرد.

لاک ژل یا ژلیش در واقع یک ژل رقیق است که مانند لاک معمولی روی ناخن کشیده می‌شود. این لاک‌ ژل‌ها به تنهایی قادر به خشک شدن نیستند و برای خشک کردن آن‌ها باید از دستگاه UV استفاده کنید.

برای آشنایی بیشتر با این روش بهتر است به سراغ دوره‌های آموزش ژلیش ناخن طبیعی بروید.

 

7. پدیکور ناخن پا

 

آموزش پدیکور پا و پارافین تراپی

 

یکی دیگر از موارد آموزشی دوره‌های آموزش کاشت ناخن از مبتدی تا حرفه‌ای، آموزش پدیکور پا و پارافین تراپی است. پدیکور یک روش بهداشتی و درمانی برای پا است. در هنگام پدیکور گوشت اضافه اطراف ناخن و پوست مرده کف پا برداشته شده و ناخن‌های پا نیز سوهان‌کشی و فرم‌دهی می‌شوند.

پارافین نیز یک نوع روغن هیدروکربنی است که برای جوان‌سازی پوست و کاهش دردهای عضلانی استفاده می‌شود.

برای پارافین تراپی پا بعد از آماده سازی پوست، پا در پارافین مذاب که درجه حرارت مناسبی دارد؛ قرار گرفته و بعد از خشک شدن  مواد از روی پا پاک می‌شود.

 

ابزارهای مورد نیاز برای کاشت و طراحی ناخن

برای شروع کار کاشت و طراحی ناخن نیاز به یک‌سری ابزار و وسایل اولیه دارید. این وسایل در 2 دسته تقسیم‌بندی می‌شوند که برخی از آن‌ها برای کاشت و برخی دیگر برای طراحی ناخن لازم هستند. در ادامه مهم‌ترین وسایلی که بعد از طی کردن دوره آموزش کاشت ناخن و آموزش طراحی ناخن به آن‌ها احتیاج خواهید داشت را ذکر خواهیم کرد.

 

ابزارهای لازم برای کاشت ناخن

1. سوهان دستی

 

ابزار کاشت ناخن

 

اولین و ساده‌ترین چیزی که در کاشت ناخن به آن احتیاج خواهید داشت، سوهان دستی است. سوهان‌های دستی برای فرم‌دهی به ناخن به‌کارمی‌روند و براساس نرمی و سختی درجه‌بندی می‌شوند.

 

2. سوهان برقی

 

وسایل کاشت ناخن

 

یکی از مهم‌ترین ابزارها برای کاشت ناخن، سوهان برقی است. سوهان برقی سری‌های مختلفی دارد که هرکدام از آن‌ها کاربرد متفاوتی دارند. این وسیله در تمام خدمات کاشت ناخن به کارمی‌رود و با آن در دوره آموزش ناخن‌ کاری آشنا خواهید شد.

 

3. دستگاه UV یا LED

 

ابزار لازم برای شروع ناخن کاری

 

این دستگاه‌ها برای خشک کردن لاک ژل به‌کارمی‌روند. دستگاه UV دارای لامپ UV است که با استفاده از اشعه، لاک ژل را خشک می‌کند. دستگاه LED نیز مجهز به لامپ LED است.

در واقع کارایی این 2 دستگاه یکسان است با این تفاوت که لامپ دستگاه UV عمر کوتاه‌تری نسبت به  لامپ دستگاه  LEDدارد و مدت زمان خشک شدن لاک نیز در آن بیشتر است.

البته لازم به ذکر است امروزه دستگاه‌های جدیدی به بازار وارد شده‌اند که هر 2 لامپ LED و UV را دارند. با خرید این نوع دستگاه می‌توانید هر نوع لاک ژل را خشک کنید.

 

4. پوشر یا عقب‌زن

 

ابزار ضروری ناخن کاری

 

کوتیکول لایه‌ای از پوست مرده بر روی ناخن است که برای داشتن کاشت عالی باید آن‌ها را عقب زد. پوشر وسیله‌ای است که این کار را انجام می‌دهد و دارای 2 سر است. یکی از سرها برای عقب زدن کوتیکول و سر دیگر برای برداشتن آن و یا تمیز کردن ناخن استفاده می‌شود.

پوشر در 2 نوع چوبی و فلزی وجود دارد که شما می‌توانید براساس نیازتان آن‌را تهیه کنید.

 

5. نیپر

 

وسایل لازم برای کاشت ناخن

 

بعد از استفاده از پوشر برای برداشتن کوتیکول‌های باقی‌مانده و یا پوست اضافه اطراف ناخن نیاز به نیپر خواهید داشت. در هنگام خرید نیپر باید به سراغ نیپرهایی که لبه تیز دارند بروید تا بتوانید بهترین استفاده را از آن داشته باشید.

 

6. تیپ ناخن

 

آموزش ناخن کاری

 

تیپ ناخن از دیگر ابزارهای لازم برای کاشت است. این وسیله در هنگام موادگذاری و بلند کردن قد ناخن کاربرد دارد. تیپ‌ها اندازه و رنگ‌های مختلفی دارند که باید براساس سایز ناخن و سلیقه مشتری از آن استفاده کنید.

 

7. فرمر

 

ابزار لازم برای کاشت ناخن

 

علاوه‌بر تیپ می‌توانید از فرمر برای بلند کردن قد ناخن در کاشت با پودر و ژل استفاده کنید. فرمرها در واقع برچسب‌های بزرگی‌ هستند که در یکسان‌سازی قد ناخن کاربرد دارند. این وسیله در 2 نوع فلزی و یکبارمصرف در بازار وجود دارد.

 

8. قالب کاشت ناخن

 

قالب کاشت ناخن

 

قالب کاشت از دیگر وسایل مورد استفاده در کاشت ناخن قالبی است. این وسیله از جنس پلاستیک است و در صورت کاربرد صحیح می‌توان چندین مرتبه از آن استفاده کرد.

 

ابزارهای لازم برای طراحی ناخن

 

آموزش طراحی ناخن

 

پس از گذراندن دوره آموزش طراحی ناخن از صفر تا صد برای شروع به طراحی به چندین وسیله نیاز دارید که در ادامه برخی از آن‌ها را نام خواهیم برد.

  • قلم طراحی
  • قلم داتینگ یا نقطه‌گذاری
  • پودرهای دیزاین
  • شابلون و مهرهای فلزی
  • استیکر (برچسب) و لنز
  • نوار دیزاین منعطف طراحی
  • نگین‌های ناخن
  • فویل ناخن
  • پودر شوگر افکت
  • پودر کروم

 

مراحل کاشت ناخن

کاشت ناخن 4 مرحله اساسی دارد که در دوره‌های آموزش کاشت ناخن خواهید آموخت. این 4 مرحله در تمام روش‌های کاشت ناخن یکسان هستند.

 

مرحله اول: زیرسازی

 

مراحل کاشت ناخن

 

اولین و یکی از اصلی‌ترین مراحل کاشت ناخن که در کیفیت نهایی کاشت تأثیر به‌سزایی دارد؛ زیرسازی است. اگر این مرحله به‌خوبی و با دقت انجام نشود پس از مدت کوتاهی ناخن دچار هواگیری و یا حتی باعث افتادن ناخن می‌شود پس لازم است در دوره‌های آموزش کاشت ناخن از مبتدی تا حرفه‌ای به‌طور کامل به این موضوع پرداخته شود.

زیرسازی 2 مرحله اصلی دارد که شامل مانیکور خشک و خراش دادن سطح ناخن است. در این 2 مرحله چربی، پوست و مواد اضافه از سطح ناخن پاک شده و برای چسبندگی بهتر مواد به ناخن، سطح ناخن خراش داده می‌شود.

 

مرحله دوم: مواد گذاری

 

آموزش کاشت ناخن از صفرتاصد

 

این مرحله از اهمیت زیادی برخودار است. در دوره آموزش کاشت ناخن شما باید با انواع مواد، روش ترکیب و استفاده صحیح از آن‌ها آشنا شوید. همچنین نکات مهمی مانند: انتخاب قلم مناسب، برداشتن اصولی مواد، روش صحیح موادگذاری و حرکت قلم و ضخامت موردنیاز در موادگذاری به شما آموزش داده می‌شود.

 

مرحله سوم: سوهان‌کشی

 

سوهان کشی ناخن

 

پس از مرحله موادگذاری نوبت به سوهان‌کشی و ایجاد فرم دلخواه می‌رسد. در این مرحله ناهمواری‌های احتمالی ایجاد شده در اثر موادگذاری روی ناخن را با استفاده از سرسوهان مناسب از بین برده، سپس ناخن متناسب با سلیقه مشتری فرم داده می‌شود.

انتخاب سرسوهان مناسب، زوایه صحیح سرسوهان با ناخن، جهت صحیح حرکت سرسوهان و میزان سوهان‌کشی هر ناخن از جمله مواردی است که در کلاس‌های آموزش کاشت ناخن یاد خواهید گرفت.

 

مرحله چهارم: طراحی ناخن

 

آموزش طراحی ناخن از صفرتاصد

 

در آخرین مرحله، ناخن متناسب با سلیقه و خواست مشتری طراحی می‌شود. گاهی مشتری تنها درخواست یک لاک ساده را دارد و گاهی به طراحی‌های خاص علاقه نشان می‌دهد که همه روش‌ها و اصول طراحی ناخن در دوره آموزش طراحی ناخن از صفرتاصد به شما یاد داده می‌شود.

ویدئو زیر به‌صورت کوتاه و مختصر مراحل کاشت ناخن را نشان می‌دهد.

[videopack id=”19848″]https://golgisamoz.com/wp-content/uploads/2023/09/golgis-learning-of-nail-implanting-1.mp4[/videopack]

 

نکات تکمیلی در آموزش کاشت ناخن چیست؟

 

آموزش کاشت ناخن حرفه‌ای

 

علاوه‌بر تمام نکات ذکر شده؛ یک دوره کامل و جامع آموزش کاشت ناخن باید به مواردی که باعث ایجاد بهترین نتیجه و رضایت مشتری می‌شود نیز بپردازد. از جمله این موارد می‌توان به موضوعات زیر اشاره کرد:

  • شناخت ساختمان ناخن

آشنایی با ساختمان ناخن از اولین نکات لازم در کاشت ناخن است. این موضوع باعث حرفه‌ای‌تر شدن شما در ناخن‌کاری می‌شود. به همین دلیل لازم است در هنگام آموزش کاشت ناخن از مبتدی تا حرفه‌ای به‌طور کامل به آن پرداخته شود.

 

  • شاخت انواع فرم ناخن

آشنایی با انواع فرم ناخن از اصلی‌ترین موضوعاتی است که باید به شما آموزش داده شود. این موضوع به شما کمک می‌کند بتوانید بهترین فرم ناخن را متناسب با سلیقه مشتری ایجاد کنید. همچنین با بهترین فرم‌ها برای هر ناخن آشنا شوید.

 

  • شناخت اختلالات ناخن

این سرفصل آموزشی شما را با بیماری‌های ناخن که باعث ایجاد اختلال در فرآیند خدمات ناخن می‌شوند؛ آشنا خواهد کرد.

با یادگیری این موضوع تنها قادر به شناسایی علائم بیماری خواهید بود و نمی‌توانید به مشتری پیشنهادهای درمانی بدهید.

 

  • شناخت ایرادات ناخن‌های کاشته شده

در این بخش آموزشی با مشکلات و ایرادات ناخن‌های کاشته شده مثل: هواگرفتگی، افتادن ناخن، قارچ ناخن، شکستن ناخن‌های کاشته شده و دلایل ایجاد آن‌ها آشنا خواهید شد. همچنین با اصول جلوگیری و برطرف کردن این مشکلات آشنا می‌شوید تا در صورتی که با این موارد روبرو شدید بتوانید در صورت امکان آن‌ها را برطرف کنید.

 

  • شناخت وسایل و مواد کاشت ناخن

ابزار و مواد کاشت بخش اصلی کار شما هستند. در دوره‌های آموزش کاشت ناخن باید با بهترین نوع ابزار، مواد و نحوه استفاده از آن‌ها آشنا شوید تا بتوانید بهترین خدمات را ارائه دهید.

 

  • روش صحیح لاک زدن

آشنایی با روش اصولی لاک زدن به شما کمک می‌کند در کمترین زمان ممکن و به بهترین شکل بر روی ناخن لاک بزنید. این سرفصل آموزشی را در کلاس‌های آموزش ژلیش ناخن نیز خواهید آموخت.

 

  • آشنایی با محیط کار

شناخت و آشنایی با محیط کار بسیار اهمیت دارد. شما به عنوان یک ناخن‌کار حرفه‌ای باید بدانید محل کار شما باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد. از جمله این ویژگی‌های می‌توان به نور کافی، تهویه مناسب، ارتفاع میز و صندلی و… اشاره کرد.

 

  • اصول ضدعفونی وسایل و محیط کار

در طول انجام خدمات ناخن به دلیل برخورد ابزار با پوست و ناخن مشتری، امکان ایجاد زخم در اطراف ناخن وجود دارد. از این رو شما باید با اصول ضدعفونی وسایل و محیط کار خود آشنا بوده و بعد از هر کار وسایل را به‌طور کامل ضدعفونی کنید. این کار از انتقال بیماری بین مراجعه ‌کننده‌های مختلف جلوگیری می‌کند.

 

یک آموزشگاه مناسب چه ویژگی‌هایی دارد؟

 

آموزشگاه آرایشگری زنانه

 

  • مکان مناسب

کلاس‌های آموزش کاشت ناخن هم در آرایشگاه‌ و هم در آموزشگاه آرایشگری زنانه برگزار می‌شود. کلاس‌هایی که در آرایشگاه برگزار می‌شوند به دلیل رفت‌وآمد و شلوغی محیط آرایشگاه چندان مناسب نیستند و بر تمرکز فرد آموزش‌دهنده و یادگیرنده اثر می‌گذارند. به همین دلیل بهتر است در انتخاب موسسه آموزشی به این نکته توجه داشته باشید تا بتوانید بهترین نتیجه‌ را از کلاس آموزشی خود بگیرید.

 

  • مدت زمان دوره آموزش کاشت ناخن

مدت زمان دوره آموزشی باید با سرفصل‌های آن تطابق داشته باشد. پس قبل از ثبت‌نام به مدت زمان دوره توجه داشته باشید تا مطمئن شوید همه مباحث به شما به‌طور کامل و مفصل به شما آموزش داده می‌شود.

 

  • هزینه دوره آموزش کاشت ناخن

قطعاً یکی از مهم‌ترین معیارها برای انتخاب آموزشگاه مناسب، هزینه دوره است. مبلغ دوره آموزشی به عوامل زیادی بستگی دارد. به عنوان مثال شهر و محل آموزش بر قیمت آن اثر می‌گذارد اما مهم‌ترین مسئله، موضوعات و سرفصل‌های دوره است. قطعاً دوره آموزش کاشت ناخن از مبتدی تا حرفه‌ای قیمت بالاتری نسبت به دوره مبتدی آموزش کاشت ناخن دارد.

 

  • سرفصل‌ها و مباحث آموزشی

موضوعاتی که در کلاس‌های آموزشی به آن پرداخته می‌شود؛ بسیار اهمیت دارد. قبل انتخاب آموزشگاه باید هدف خود را از شرکت در کلاس آموزش کاشت ناخن مشخص کنید و متناسب با آن یک دوره مناسب و با سرفصل‌های کامل انتخاب کنید. این کار به شما کمک می‌کند در پایان آموزش بدانید چه مهارت‌هایی را آموخته‌اید و برای چه موضوعاتی نیاز به دوره‌های تکمیلی دارید.

 

  • در دسترس قرار دادن مواد و تجهیزات

برخی از آموزشگاه‌های برگزارکننده دوره آموزش ناخن‌کاری به‌صورت رایگان، مواد و تجهیزات لازم را در اختیار هنرجو قرار می‌دهند. این یک ویژگی مثبت است که باعث می‌شود شما در ابتدای کار نیاز به صرف هزینه و خرید وسایل نداشته باشید.

 

  • ارائه مدرک معتبر

یکی دیگر از معیارهایی که در انتخاب آموزشگاه اهمیت دارد، ارائه مدرک معتبر فنی‌و‌حرفه‌ای از سوی آن آموزشگاه است. مدرک‌های آموزشی معتبر، قابل ترجمه هستند و حتی شما می‌توانید از طریق آن‌ها برای مهاجرت اقدام کنید.

 

  • نحوه رفع اشکال و پشتیبانی

پس از گذراندن دوره‌های آموزش ناخن، قطعاً برای شما سوالات و ابهاماتی به‌وجود خواهد آمد. به همین جهت دوره آموزشی باید دارای پشتیبانی نامحدود باشد تا بتوانید تمام سوالات و اشکالات خود را رفع کنید.

 

سوالات متداول

در این مطلب به‌طور کامل به بررسی انواع روش‌های کاشت ناخن، ابزار و وسایل لازم برای کاشت، ویژگی‌های یک آموزشگاه مناسب و… پرداختیم. در ادامه نیز به برخی از سوالات متداول شما پاسخ خواهیم داد تا بتوانید بهترین دوره‌ آموزش کاشت ناخن‌ را انتخاب کرده و با خیال آسوده این حرفه را شروع کنید.

  • آیا بازار کاشت ناخن اشباع شده است؟

با وجود ورود افراد زیاد به این حوزه همچنان بازار کار این رشته داغ است و طرفداران زیادی دارد. اگر کار شما باکیفیت و حرفه‌ای باشد؛ مشتری شما تبدیل به یک مشتری وفادار و دائمی خواهد شد و برای خدمات بعدی نیز به شما مراجعه خواهد کرد.

  • بعد از اتمام دوره آموزش کاشت ناخن چه مدرکی دریافت می‌کنیم؟

پس از پایان دوره آموزش کاشت ناخن، مدرک فنی‌وحرفه‌ای معتبر و قابل ترجمه به شما اعطا خواهد شد.

  • آیا پس از شرکت در دوره آموزش کاشت ناخن آموزشگاه زنانه گل گیس می‌توانیم وارد بازار کار شویم؟

بله. اگر دوره آموزش کاشت ناخن مدنظرشما یک دوره کامل و جامع باشد؛ پس از طی کردن آن می‌توانید به بازار کار وارد شوید و درآمد خوبی کسب کنید.

آموزشگاه آرایشگری زنانه گل گیس یکی از معتبرترین آموزشگاه‌ها در زمینه آموزش مهارت‌های مختلف آرایشگری به‌خصوص آموزش کاشت ناخن به‌طور جامع و کامل است.

 

 

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

جدیدترین مطالب آموزشی

جدیدترین اخبار و اطلاعیه ها