امروزه داشتن موها، ابروها و مژه های پرپشت آرزوی بسیاری از مردم به خصوص خانم ها شده است. با پیشرفت علم و تکنولوژی روشهای زیادی برای جبران کم پشتی آنها ارائه شده است.کاشت مو، کاشت ابرو و کاشت مژه یکی از بهترین روش ها می باشند. برای پرپشت کردن مژه ها روش دیگری به نام اکستنشن مژه وجود دارد که نسبت به کاشت مژه، راحت تر و در دسترس تر می باشد. در این مقاله آموزشگاه آرایشگری گل گیس شما را با اکستنشن مژه و همه نکات مربوط به آن آشنا می کند.
اکستنشن مژه چیست؟
اکستنشن مژه یکی از راهکارهایی است که امروزه مورد استقبال برخی از خانمها قرار گرفته تا مشکل کم پشت بودن مژههای خود را حل کنند و مژههایی بلند و حالتدار داشته باشند. مژههای ضخیم و پرپشت از چیزهایی است که تقریبا همه مایل به داشتن آن هستند، اما گاهی به صورت ژنتیکی و یا بر اثر عوامل محیطی فرد از مژههای کم پشتی برخوردار میشود و برای رفع آن به روشهای مختلفی دست میزنند.
اگرچه درمانهای خانگی مختلفی برای تقویت مژه و پرپشت شدن آنها وجود دارد، اما همانطور که میدانید این شیوهها زمان بر هستند. در مقابل میتوان از روشی که اصطلاحا به آن اکستنشن مژه میگویند استفاده کرد.
در این روش سریع به نتیجه مطلوب خود میرسید، اما باید قبل از اقدام برای این کار در ارتباط با آن آشنایی کامل داشته باشید.در این روش اکستنشنها تک تک به مژههای طبیعی چسبانده میشود تا ضخامت، طول و رنگ مژهها را بهبود بخشد.اکستنشن مژه از مواد مصنوعی همچون موی سمور، ابریشم و یا حتی موی انسان ساخته میشوند.
انواع اکستنشن مژه
انواع اکستنشن مژه بسیار متنوع است. در این بخش مهم ترین و پرطرفدارترین روش های اکستنشن مژه را آورده ایم.
اکستنشن مژه تار به تار یا اکستنشن مژه کلاسیک
در روش اکستنشن کلاسیک مژه، مژه های مصنوعی مجزا به صورت یکی یکی با استفاده از چسب روشن یا مشکی مخصوص و با دوام به مژه های طبیعی شما وصل می شوند.در این روش مژه ها بین ۴ تا ۶ هفته دوام می آورند. معمولا برای هر چشم می توان از ۶۰ تا ۸۰ مژه استفاده کرد. اگر عکس قبل و بعد اکستنشن مژه افرادی که این مدل را انجام داده اند ببنید، متوجه می شوید که یک اکستنشن مژه طبیعی روی آنها پیاده شده است.
جنس مژه های مخصوص اکستنشن می تواند از موی انسان، موی سمور، موی اسب، فیبرهای مصنوعی یا ابریشم باشد. استفاده از موی حیوانات برای این کار توصیه نمی شود ، زیرا ما نمی توانیم از پاکیزه و استریل بودن آن اطمینان حاصل کنیم. علاوه براین مژه های تولید شده از موی حیوانات احتمال حساسیت را بالا می برند.
کاشت مژه کلاسیک خود انواع مختلفی از جمله اکستنشن مژه کلاسیک گربه ای، اکستنشن مژه کلاسیک عروسکی، اکستنشن مژه کلاسیک نچرال یا طبیعی و … دارد.
اکستنشن مژه والیوم (سه بعدی)
در کاشت مژه والیوم به هر تار از مژه های طبیعی بین ۲ تا ۵ تار مژه ابریشمی بسیار نازک و سبک چسبانده میشود (البته با در نظر گرفتن ضخامت و قدرت تحمل مژه های طبیعی مشتری). جالب است که بدانید اکستنشن مژه والیوم هم سبک تر از اکستنشن کلاسیک میباشد و هم دوام بیشتری دارد. این مدل خود انواع مختلفی دارد از جمله اکستنشن مژه والیوم روسی، کاشت مژه والیوم عروسکی، اکستنشن مژه والیوم نچرال و …
اکستنشن مژه مگا والیوم
برای افرادی که تمایل به داشتن مژه های خیلی پر پشت و کاملا مشکی دارند می توان حجم بیشتری از مژه های ابریشمی استفاده کرد . در کاشت مژه مگاوالیوم با توجه به ضخامت و قدرت تحمل مژه مشتری بین ۷ تا ۱۲ مژه ابریشمی روی هر مژه استفاده می شود.
مراحل انجام اکستنشن مژه
انواع مختلفی از اکستنشن وجود دارد اما بهترین نوع اکستنشن، مژه های تک به تک هستند که بین مژه های طبیعی قرار می گیرند و یک اکستنشن مژه نچرال را می سازند. انجام کامل اکستنشن مژه معمولا به ۲ ساعت زمان نیاز دارد. اگر می خواهید از نتیجه کار اطمینان یابید از یک برس ریمل تمیز استفاده نمایید. شما نباید پس از کشیدن برس داخل مژه هایتان احساس کنید مژه مصنوعی دارید.
مراحل اکستنشن مژه عبارتند از:
برای انجام اکستنشن مژه فرد باید دراز بکشد و چشم هایش را ببندد و فرد انجام دهنده زیر مژه هایش پد تمیز قرار دهد.
با کمک موچین، نوک مژه ها را یک میلی متر به چسب آغشته کرده و در گوشه خارجی چشم که لازم است مژه ها متراکم تر و بلندتر باشند، اکستنشن ها را قرار دهد.
- سپس بعد از اتمام کار با استفاده از برس مژه ؛ مژه ها را شانه زده و با لوسیون و پنبه روی پلک و مژه ها را شسته و به آرامی چسب ها را بکنید.
نکات مهم:
- این مژه ها به مدت ۳ تا ۴ هفته دوام دارند اما این مدت به نوع مژه های طبیعی شما و سرعت رشد آن ها وابسته است.
- چندین روز یک بار برای ترمیم به سالن زیبایی که برای اکستنشن رفته اید مراجعه کنید.
- در صورت انجام اکستنشن برای پاک کردن آرایش چشم ها از ژل های شستشو استفاده نمایید و با دستمالی نرم آهسته اطراف مژه ها را تمیز کنید. برای شستشوی پوست صورت و چشم ها از شامپو بچه استفاده کنید.
نکاتی در مورد اکستنشن مژه
- تعداد مژهای که برای هر فرد انتخاب میشود، بستگی به تعداد مژههای خود فرد دارد. به دليل اينكه مژههای مصنوعی روی مژههای طبيعی كار میشوند اگر فردی تعداد مژههای طبيعی خودش كم باشد تعداد كمی مژه میتواند بكارد.
- بلندی مژه مصنوعی حداكثر باید ۲ برابر بلندی مژه طبیعی باشد. بیش از این مقدار بهخصوص اگر مژههای طبیعی ضعیفی دارید، میتواند باعث ریزش مژه شود.
- اگر شخصی بداند پوست حساسی دارد و ممكن است بعد از كاشت دچار حساسيت شود، بهتر است ابتدا دو عدد مژه بكارد و بعد از گذشت چند روز اگر دچار حساسيت شد، آن ها را بردارد و ديگر كاشت مژه انجام ندهد.
- اگر مژههای شما به اندازه كافی بلند و پرپشت است، بیدلیل به دنبال اكستنشن مژه نروید و به استفاده از مژههای مصنوعی در مهمانیها اكتفا كنید. اكستنشن مژه فقط به افرادی پیشنهاد میشود كه طول مژه آنها كمتر از ۳ میلیمتر است.
مراقبت های بعد از اکستنشن مژه
عمر مفید اكستنشن مژه حدود یك ماه است و با ریزش هر مژه طبیعی، معمولا اكستنشن آن هم میافتد. برای اینکه مدت طولانیتری مژهها روی پلک بمانند مراقبت های زیر را انجام دهید:
- از روغنهای مخصوص آرایش مژه استفاده كنید اما هیچ نیازی به استفاده از ریمل نیست. اگر تمایل دارید ریمل بزنید، حتما باید انواعی را انتخاب كنید كه با آب پاك میشوند (از ریمل مژه یا خط چشم ضد آب یا روغنی استفاده نکنید) و در ضمن فقط نوك مژهها را ریمل كنید.
- برای پاك كردن آرایش چشمها نیز لازم است از ژلهای شستشو كمك بگیرید و به كمك دستمالی نرم به آرامی اطراف مژهها را تمیز كنید. استفاده از شامپو بچه نیز برای شستشوی پوست صورت و چشمها بهتر است.
- بعد از كاشت بايد خيلی مراقب مژهها باشيد. بهتر است چشمهای خود را نماليد و با قدرت آن ها را نخارانید. مژه ها را نکنید، و چشمهای خود را به شدت مالش ندهید . این کارها واقعاً میتواند به مژههای طبیعی شما آسیب برسانند.
- بهتر است وارد سونای بخار نشويد، وقتی حمام میكنید بايد مراقب باشيد فشار آب به صورت مستقيم به چشمهایتان نخورد.
- از دستمال مرطوب کودک / دستمال مرطوب / پد پنبهای برای پاک کردن آرایش چشم خود استفاده نکنید
- اگر میخواهید مژهها دوام بیشتری داشته باشند از روغنهای پاک کننده مانند روغن نارگیل و غیره روی صورت خود استفاده نکنید
- مژه مصنوعی های نواری را روی اکشتنشنها قرار ندهید. زیرا هنگام برداشتن آنها مژههای طبیعی شما کنده خواهند شد
- سعی نکنید خودتان اکستنشنهای خود را بردارید. زیرا ممکن است به مژههای طبیعی شما آسیب برساند. در صورت تمایل برای برداشتن آنها، به آرایشگر خود مراجعه کنید.
نکاتی که باید قبل از اکستنشن مژه رعایت کنید:
- قبل از اکستنشن صورتتان را چند ساعت نشویید تا مژهها كاملا خشك باشند.
- از ۲۴ ساعت قبل انجام حركتهای ورزشی كه باعث عرقكردن میشود و از ۴۸ ساعت قبل انجام ورزشهایی مانند شنا یا رفتن به سونا خودداری نمایید
مزایای اکستنشن مژه
- اکستنشنهای مژه جایگزین با دوامتر و طبیعیتری نسبت به مژههای مصنوعی هستند. به علاوه اینکه به برنامهی روزانه نیاز ندارند.
- تنها حدود یک ساعت طول میکشد تا در سالن اعمال شود، و فرایندی کاملا بدون درد است. اکستنشنها حدود یک ماه دوام دارند، و احتمالا در این مدت به این نتیجه میرسید که نیازی به ریمل ندارید.
- کاشت مژه، تقریبا گزینهی مناسبی برای همهی افراد است. حتی اگر از لنزهای چشمی استفاده میکنید، مژههای کوتاه و یا بلندی دارید و یا چشمهای حساسی دارید. همچنین میتوانید مژههایتان را هرطور که دوست دارید انتخاب کنید. تنها کافیست با متخصص درباره گزینههای مختلف مشورت کنید.
عوارض اکستنشن مژه
گرچه اكستشن مژه به نظر زیبا و بیخطر میرسد اما عوارض هم برای چشمها دارد؛ مثلا اگر شخصی كه این كار را انجام میدهد ماهر نباشد ممكن است مژههای پلك بالا و پایین را به هم بچسباند و در نتیجه مژههای طبیعی هم كنده شوند. ورود چسب به چشم نیز میتواند باعث آلرژی و عفونت چشم شود. اگر مژه مصنوعی وارد چشم شود، باعث تحریك بسیار شدید خواهد شد.
اگر اکستنشن مژه توسط افراد ناوارد انجام شود سبب زخم شدن پوست پلک خواهد شد که در این صورت حتما باید اکستنشن برداشته شود.
اکستنشن مژه می تواند باعث قرمزی و خارش چشم و ایجاد ترشحات چشمی و ابتلا به عفونت های چشمی شود. یکی از دلایل ابتلا به عفونت های چشمی این است که مژه کار باید بدون دستکش کارش را انجام دهد و همین مسئله انتقال عفونت را افزایش می دهد.
جلوگیری از آسیب های کاشت مژه
برای کاهش خطر ابتلا به عفونت های چشمی مژه کارها باید موارد زیر را رعایت کنند:
- شستن دست ها قبل از شروع کار
- پوشیدن ماسک
- استفاده از روبالشی های بهداشتی
- استریل کردن موچین ها
- استفاده از برس های مژه ی یک بارمصرف.
ماندگاری اکستنشن مژه چقدر است؟
در صورت مراقبت مناسب، اکستنشنها میتوانند شش تا هشت هفته دوام داشته باشند، تا زمانی که به طور طبیعی مانند مژههای شما از بین بروند. البته به محض اینکه اکستنشنها شروع به ریزش کنند، شما میتوانید به آرایشگر خود مراجعه کنید تا قسمتهای از دست رفته را ترمیم کند. بنابراین، اگر ترمیم ها را به موقع و درست انجام دهید، اکستنشن مژه میتواند به طور نامحدود برای شما بماند.
تفاوت اکستنشن مژه با کاشت مژه موقت (مژه مصنوعی)
مژههای مصنوعی که استفاده میشود با یک نگاه ساده کاملا قابل تشخیص است، اما هنگامی که شما اکستنشن مژه انجام میدهید، به سادگی مشخص نمیشود و با مژه خودتان تفاوت زیادی ندارد.
علاوه بر این نتیجهای که شما با اکستنشن مژه مشاهده میکنید به مراتب خیلی رضایت بخش تر و بهتر از مژه مصنوعی است و همین طور مدت دوام اکستنشن پایدارتر بوده و مدت طولانی تری بر مژههای شما بدون تغییر باقی میماند.
تفاوت اکستنشن مژه با کاشت مژه
این دو کاملا با یکدیگر متفاوت اند. کاشت مژه با موهای کاملا طبیعی به صورت شش ماهه کاشته میشود و معمولا دو هفته یک بار نیاز به ترمیم دارد در صورتیکه در روش اکستنشن از تارهای مصنوعی استفاده شده که طول عمر کوتاه تری هم دارد. کاشت مژه از اکستنشن مژه طبیعی تر است. متخصصان عقیده دارند پیوند مژه به این دلیل که نزدیک چشم و بسیارحساس است عوارض زیادی در پی دارد.
کلام آخر
اکنون میدانید که مزایا و معایب اکستنشن مژه چیست و چگونه باید از آن مراقبت کنید. اگر هنوز هم فکر میکنید ریمل نمیتواند شما را به مژههای محبوبتان برساند، و مطمئن هستید که آمادگی پرداخت هزینههای اضافی را دارید، وقت را تلف نکنید. یک سالن زیبایی معتبر و یک آرایشگر حرفهای پیدا کنید تا بهترین اکستنشن مژه را با کمترین عوارض برای شما انجام دهد یا آموزش اکستنشن مژه حرفه ای ببینید.
آموزشگاه آرایشگری فنی حرفه ای گل گیس شرق تهران(تهرانپارس) از بهترین آموزشگاه های ارایشگری تهران، کلاس های آموزش اکستشن مژه را با ارائه مدرک بین المللی فنی حرفه ای برگزار می نماید. برای اطلاعات بیشتر ثبت نام وارد لینک زیر شوید:
در صورت داشتن سوال یا ابهام در زمینه اکستنشن مژه در قسمت نظرات بیان کنید تا آموزشگاه آرایشگری زنانه گل گیس شرق تهران(تهرانپارس) پاسخ دهد.