یکی از سریع ترین و آسان ترین انواع کاشت ناخن، کاشت ژل با استفاده از قالب می باشد که مورد استقبال بسیاری از ناخن کاران تازه کار قرار گرفته است. اگر شما نیز قصد یادگیری این روش را دارید در این مقاله آموزشگاه آرایشگری زنانه گل گیس با ما همراه باشید. پیش از هر چیز توضیحی اندک درباره کاشت ژل با قالب داده ایم تا بیشتر با آن آشنا شوید.
برای علاقمندان به حوزه کاشت و طراحی ناخن، آموزشگاه آرایشگری زنانه فنی حرفه ای ما این بستر را محیا نموده است تا به یک ناخن کار حرفه ای تبدیل شوید. با آموزش طراحی و کاشت ناخن و ارائه مدرک فنی حرفه ای بین المللی به درآمد بالا و نامحدود برسید. برای اطلاعات بیشتر ثبت نام دوره طراحی و کاشت ناخن وارد صفحه زیر شوید:
ورود به صفحه آموزش طراحی وکاشت ناخن
کاشت ناخن قالبی (دوئال) چیست؟
همانطور که از نام این کاشت مشخص است، برای انجام آن از نوعی قالب مخصوص بهره می گیرند (به انگلیسی dual nail extension) که آن را به یکی از آسان ترین کاشت ها تبدیل می کند. کاشت ناخن قالبی یا کاشت دوال انتخابی مناسب برای زمان شلوغی ناخن کاران است چرا که بسیار سریع انجام می شود.
برای انجام کاشت ناخن ژل با قالب به چه ابزاری نیاز دارید؟
- سوهان برقی
- سرسوهان: که شامل سرسوهان های مانیکور اشکی، مانیکور استوانه ای دورگیر، مخروطی الماسه و کاغذی است.
- سوهان دستی
- قالب شیشه ای کاشت
- پلی ژل
- بیس کات
- کلینزر و پد مخصوص آن
- قلم تخت کار با ژل
- ضد قارچ
- پوشر یا عقب زن: از این وسیله برای عقب زدن کوتیکول های دور ناخن استفاده می شود.
- روغن کوتیکول: استفاده از این روغن ضروری نیست اما برای نرم کردن ناخن حین سوهان کشی و تقویت پوست اطراف ناخن کاربرد دارد.
قدم به قدم کاشت ژل قالبی ناخن
به طور کلی، کاشت ژل قالبی ناخن دارای چهار مرحله زیر سازی، انتخاب قالب، مواد گذاری و فرم دهی می باشد که در ادامه به آموزش دقیق هریک از این مراحل می پردازیم.
زیرسازی، مهم ترین مرحله در کاشت ژل
در این مرحله باید ناخن های مشتری خود را به روش خشک، مانیکور کنید. در مانیکور خشک ابتدا با استفاده از یک عقب زن باید پوست اضافه اطراف ناخن ها را به عقب برده و سپس آن ها را با استفاده از نیپر بردارید. از آنجایی که با باقی ماندن کوتیکول بر روی سطح ناخن، کاشت ژل هوا می گیرد، انجام مانیکور از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
پس از اینکه مانکیور خشک را با دقت فراروان انجام دادید، سطح ناخن را به آرامی باید با استفاده از یک سرسوهان کاغذی و سوهان برقی خراش دهید.
نکته مهم در حین خراش دادن سطح ناخن: باید بدانید که هدف از این کار تنها ایجاد سطحی غیرصاف است و نباید در این مرحله به صدف ناخن آسیبی برسانیم و آن را نازک کنیم.
برای مشاهده روش دقیق قدم به قدم مراحل مانیکور خشک و تر ناخن، مقاله زیر را مشاهده کنید:
مانیکور ناخن چیست+روش انجام و ابزار
انتخاب سایز مناسب قالب
در این مرحله باید قالبی را انتخاب کنید که دقیقا هم اندازه ناخن بوده و اصلا از صدف ناخن مشتری بزرگ تر نباشد.
اگر سایز دقیق قالب را نداشتید، می توانید از یک سایز کوچک تر نیز استفاده کنید.
مواد گذاری، مرحله اصلی کاشت ژل
پیش از مواد گذاری باید به یاد داشته باشید که سطح تمامی ناخن ها را آغشته به ضد قارچ کرده باشید. برخلاف تصور بسیاری از ناخن کاران، استفاده کم از ضد قارچ اصلا پیشنهاد نمی شود. چرا که مبتلا شدن به بیماری های قارچی مشتریان تاثیر مستقیمی بر روی میزان مشتریان و رضایت های شما دارد.
برای شروع مواد گذاری، ابتدا تمامی ناخن ها را به یک لایه بیس کات آغشته کنید و اجازه دهید به مدت ۶۰ ثانیه در مجاور نور یو وی قرار بگیرد.
حالا ناخن ها برای مواد گذاری آماده هستند. برای مواد گذاری در کاشت ژل با قالب، باید مقدار مناسبی از ژل را درون قالب قرار داده و با استفاده از قلم سر تخت، آن را بر روی سطح قالب به خوبی پخش کنید. در مرحله بعد قالب آغشته به مواد را از قسمت انتهایی بر روی ناخن قرار دهید و با احتیاط و فشار دست مناسب آن را بر روی ناخن بخوابانید. این کار باعث می شود هیچ حباب و هوایی بین مواد و سطح ناخن باقی نماند. پس از این کار، مواد اضافی را از دور ناخن پاک کرده و به مدت ۶۰ الی ۹۰ ثانیه در یو و یقرار دهید.
مقاله مرتبط : کاشت ناخن ژل بهتر است یا اکریلیک
و در آخر…
باید بدانید کاشت ژل با قالب نیازی به سوهان کشی ندارد اما شما می توانید حجم اضافی گوشه های ناخن را با استفاده از سرسوهان مخروطی الماسی از بین ببرید.
پس از انجام سوهان کشی ناخن ها برای لاک ژل زدن آماده هستند.
در صورت داشتن سوال یا ابهام در زمینه آموزش کاشت ناخن در قسمت در نظرات بیان کنید تا آموزشگاه آرایشگری زنانه فنی حرفه ای ما در اسرع وقت پاسخ دهد.