10 مرحله آموزش گام به گام کاشت ناخن با تیپ (صفر تا صد)

کاشت ناخت با تیپ
فهرست مطالب

از روش‌های رایج کاشت ناخن می‌توان به کاشت ناخن با تیپ اشاره داشت. این روش اغلب برای افرادی که تمایل دارند در کم‌ترین زمان ممکن و بدون دردسر قد ناخن‌های خود را افزایش دهند، مورد استفاده قرار می‌گیرد. نحوه تیپ گذاری و مراحل آن اهمیت زیادی دارد، زیرا دوام و ماندگاری آن را به نوعی تحت تاثیر قرار می‌دهد. عدم تیپ‌گذاری صحیح گاهی سبب ظاهر نازیبا ناخن‌ها نیز می‌شود. به همین دلیل قصد داریم در ادامه مقاله آموزشگاه آرایشگری گل گیس، مراحل کاشت ناخن با تیپ و مواد گذاری را به صورت دقیق مورد بررسی قرار دهیم.

کاشت ناخن با تیپ چیست؟

کاشت ناخن با تیپ

تیپ ناخن در واقع نوعی قالب از جنس پلاستیک یا ژل است که برای افزایش قد ناخن مورد استفاده قرار می‌گیرد. به این صورت که ابتدا تیپ‌ها با استفاده از چسب مخصوص ناخن بر روی ناخن طبیعی چسبانده می‌شود؛ سپس مواد کاشت و ژل بر روی آن قرار می‌گیرد.

دقت داشته باشید که تیپ‌ها سایزهای مختلفی دارند که امکان استفاده از آن‌ها برای ناخن‌های دست و پا وجود دارد. در زمان خرید تیپ‌ها باید به شماره‌های آن‌ها نیز دقت داشته باشید. شماره‌های تیپ‌ها در واقع نشان‌دهنده سایز آن‌ها است. شماره 10 کوچک‌ترین سایز تیپ و شماره 1 بزرگ‌ترین سایز به‌حساب می‌آید.

کاشت ناخن با تیپ جزء روش‌های کاشت ناخن با دوام کم است. به همین دلیل افرادی که به مدت محدودی تمایل به کاشت ناخن دارند، این روش را انتخاب می‎کنند. ریموو کاشت ناخن در این روش به راحتی انجام می‌شود. برای این کار تنها باید کاشت ناخن‌ها به مدت 10 دقیقه داخل استون خالص قرار بگیرد. به این صورت کاشت نرم شده و به راحتی از روی ناخن پاک می‌شود.

 انواع تیپ ناخن

تیپ ناخن انواع مختلفی دارد که هر کدام از آن‌ها دارای ویژگی‌های خاص خود هستند. در ادامه توضیحات مختصری در مورد هر یک از انواع تیپ ناخن ارائه خواهیم داد.

● تیپ ناخن ژورنالی

قد این مدل تیپ ناخن بسیار بلند بوده و اغلب برای کاشت‌های ژورنالی فانتزی مورد استفاده قرار می‌گیرند. البته امکان استفاده از تیپ ژورنالی جهت طراحی مدل ناخن نیز وجود دارد.

● تیپ ناخن آکواریومی

تیپ ناخن آکواریومی دوجداره بوده و فضای خالی درونش وجود دارد. به همین دلیل با استفاده از آن به راحتی می‎توانید کاشت آکواریوم را انجام دهید. برای این کار تنها باید مواد را داخل تیپ بریزید و روی ناخن خود قرار دهید. دقت داشته باشید که سری تیپ حتما باید با ژل یا پودر بسته شود. در غیر این صورت مواد بیرون ریخته و کاشت خراب می‌شود.

●تیپ ناخن کریستالی

این تیپ‌ها کاملا ساده بوده و امکان استفاده از پودر کروم، پودر شاتر کروم، پودر شوگر، پودر داستر و هارد ژل بر روی آن‌ها وجود دارد.

● تیپ ناخن شیشه‌ای

تیپ شیشه‎ای ناخن بی‌رنگ است و اغلب برای کاشت‌های فول گلس و استند گلس مورد استفاده قرار می‌گیرند. شما می‌توانید از این تیپ برای دیزاین‌هایی مثل ناخن ژله‌ای نیز استفاده کنید.

● تیپ ناخن فرنچ

تیپ ناخن فرنچ مانند فرنچ ناخن هستند و باید بر روی لایک بیس استفاده شوند.

● تیپ ناخن ژله‌ای

این نوع تیپ از جنس ژله‌ای بوده و انعطاف‌پذیر هستند. به همین دلیل با استفاده از تیپ‌های ناخن ژله نیازی به فرم‌دهی و سوهان‌کشی نیست. این تیپ‌ها از جدیدترین تیپ‌های کاشت ناخن به‌حساب می‌آید. امکان استفاده از انواع لاک ژل با دیسکوژل ناخن بر روی تیپ ژله‌ای وجود دارد.

● تیپ ناخن بادامی

تیپ‌ ناخن بادامی به شکل‌های گوناگونی نظیر گلدانی و … ارائه می‌شود که اغلب برای طراحی‌های خاص مورد استفاده قرار می‌گیرند.

● تیپ ناخن پا

این نوع تیپ برای ناخن‌های پا طراحی شده و شما می‌توانید با سایزهای متفاوتی در بازار تهیه کنید.

وسایل و ابزارهای مورد نیاز جهت کاشت ناخن با تیپ

با وجود تنوع در کاشت ناخن، وسایل و ابزارهای مورد استفاده در آن‌‌ها تقریبا یکسان است. در ادامه به وسایل مورد نیاز جهت کاشت ناخن با تیپ اشاره خواهیم داشت:

ابزار مانیکور و وسایل مورد نیاز جهت کاشت تیپ

ابزار مورد استفاده در این روش مانند وسایل لازم برای سایر کاشت ناخن‌ها می‌باشد.

چسب ناخن

چسب ناخن باکیفیت می‌تواند دوام و استحکام تیپ ناخن شما را به صورت چشمگیری افزایش دهد. در واقع استفاده از این چسب مخصوص برای چسباندن تیپ به ناخن‌ها الزامی است.

کاتر ناخن

شما با استفاده از کاتر ناخن به راحتی می‌توانید تیپ ناخن‌ها را به اندازه و فرم دلخواه کوتاه کنید. دقت داشته باشید که امکان جایگزین کردن کاتر ناخن با ناخن گیر وجود ندارد؛ زیرا ناخن گیر باعث شکستگی، ایجاد ترک و خراب شدن تیپ ناخن می‌شود.

مراحل تیپ گذاری روی ناخن

آموزش تیپ گذاری ناخن (مراحل کاشت ناخن با تیپ)

همانطور که اشاره داشتیم، مراحل تیپ گذاری اهمیت زیادی دارد. در واقع با تیپ‌گذاری صحیح به راحتی می‌توانید دوام کاشت را افزایش دهید. در این زمینه دوره‌های آموزشی حرفه‌ای وجود دارد که در صورت تمایل می‌توانید در آن‎ها شرکت نمایید. در ادامه به نحوه صحیح تیپ‌گذاری بر روی ناخن می‌پردازیم.

  • پیش از هر گونه اقدامی باید تک تک تیپ‌ها را تست کنید تا سایز مناسب هر ناخن را بیابید.
  • پس از یافتن سایزهای مناسب باید زیرسازی ناخن را انجام دهید. برای این کار باید صدف ناخن را بافر بکشید تا چربی‌ها و آلودگی‌های موجود بر روی آن از بین برود.
  • سپس سطح ناخن را با مایع کلینزر و پد بدون پرز تمیز کنید.
  • حال باید یک لایه ضد قارچ بر روی ناخن بزنید.
  • مجددا تیپ‌‌ها را بر روی ناخن‌ها قرار دهید تا از سایز مناسب آن‌ها اطمینان حاصل کنید؛ زیرا چسب ناخن قوی بوده و پس از چسباندن به راحتی نمی‌توانید آن را جابه‌جا کنید.
  • در این مرحله باید مقدار کمی چسب به لبه داخلی تیپ بزنید و آن را بر روی ناخن بچسبانید.
  • پس از چسباندن تمامی تیپ‌ها بر روی ناخن‌های دست باید آن‌ها را با استفاده از کاتر، مطابق با سلیقه خود کوتاه کنید.
  • در مرحله بعدی باید ناخن‌ها را با کمک سوهان دستی فرم دهید.
  • خط تیپ را باید با سوهان کشی مناسب محو کنید. فقط دقت داشته باشید که سوهان را نباید بر روی ناخن طبیعی خود بکشید.
  • اکنون باید یک لایه ضد قارچ و پرایمر بر روی ناخن‌های طبیعی بزنید.
  • پس از آن می‌توانید با استفاده از ژل یا پودر، مواد گذاری کاشت را انجام دهید.

نحوه تیپ گذاری ناخن پا

تیپ‌گذاری ناخن پاها مشابه با تیپ‌گذاری ناخن دست‌ها است. معمولا ناخن‌های پای افرادی که به‌صورت مادرزادی دارای مشکل هستند را می‌‌‌توان با تیپ‌گذاری زیباتر کرد. البته در برخی موارد تنها شست پا تیپ‌گذاری شده و سایر ناخن‌های پا موادگذاری می‌شوند. توصیه می‌کنیم تیپ پا را کوتاه کنید، زیرا امکان شکستن آن وجود دارد.

نکات مهم در تیپ گذاری ناخن!

در تیپ‌گذاری ناخن نکاتی وجود دارد که توصیه می‌کنیم حتما به آن‌ها توجه داشته باشید. این نکات به شرح زیر است:

  • قبل از تیپ‌گذاری به هیچ عنوان از پرایمر استفاده نکنید؛ زیرا پیش از گذاشتن تیپ‌ها، سطح داخلی تیپ جهت از بین رفتن سطح صیقلی آن‌ها بافرکشی می‌شود. به این ترتیب در صورت استفاده از پرایمر پیش از تیپ گذاری امکان چسبیدن آلودگی‌های تیپ بر روی ناخن وجود دارد.
  • در زمان تیپ‌گذاری، دو طرف تیپ باید کاملا بر روی دو سمت لبه آزاد ناخن قرار بگیرد.
  • دقت، تمرین و تکرار برای حرفه‌ای شدن در این کار امری اجتناب‌ناپذیر است.
  • در صورتی که تیپ‌گذاری غیر اصولی انجام شود، با کوچک‌ترین ضربه، کاشت از روی ناخن جدا می‌شود.

علل اصلی نچسبیدن تیپ به ناخن

نچسبیدن تیپ به ناخن یکی از رایج‌ترین مشکلات این نوع کاشت ناخن به‌حساب می‌آید که دلایل مختلفی دارد. در ادامه به‌صورت مختصر به علل اصلی نچسبیدن تیپ به ناخن اشاره خواهیم داشت:

  • سایز نامناسب تیپ‌ها
  • میزان کم چسب ناخن
  • وجود حباب در قسمت چسب تیپ
  • سوهان‌کشی نامناسب

نحوه ریموو تیپ ناخن

ریموو کاشت ناخن با تیپ

همانطور که در ابتدا نیز اشاره شد، ریموو تیپ ناخن به آسانی صورت می‌گیرد. البته برای جلوگیری از آسیب دیدن ناخن طبیعی بهتر است مراحل ریموو تیپ را نیز به درستی انجام دهید. این مراحل به شرح زیر است:

  • در ابتدا باید لاک ژل را به‌طور کامل با استفاده از سوهان برقی پاک کنید.
  • سوهان‌کشی را به‌صورت دایره‌ای تا جایی که سطح ناخن داغ نشود و احساس درد نکنید، ادامه دهید.
  • پنبه یا پد بدون پرز را به استون 100% آغشته کرده و روی ناخن‌ها قرار دهید. دور هر ناخن را با فویل آلومینیومی بپوشانید.
  • پس از گذشت 5 دقیقه تیپ ریمو می‌شود.
  • در ادامه می‌توانید باقی‌مانده مواد را با استفاده از سوهان دستی پاک کنید.
  • در نهایت روغن کوتیکول را بر روی ناخن و اطراف آن بزنید.

 

حتما بخوانید: آموزش 4 روش ریموو کاشت ناخن در خانه، ساده و کاربردی

کاشت ناخن با فرمر بهتر است یا تیپ؟

کاشت ناخن با تیپ و کاشت ناخن با فرمر هر یک دارای ویژگی‌های خاص خود هستند. به همین دلیل نمی‌توان یکی از آن‌ها را بر دیگری برتر دانست. البته این موضوع کاملا بستگی به انتظار شما از کاشت ناخن دارد.

در حالت کلی از تیپ برای ناخن‌های نرمال استفاده می‌شود. در صورتی که روش کاشت با فرمر برای ناخن‌های نرمال و مشکل‌دار قابل استفاده است. دقت داشته باشید که با کاشت فرمر زمان کار کوتاه‌تر و آزادی عمل در طراحی و فرم‌دهی ناخن بیشتر است. ولی در کاشت با تیپ در انتخاب قد و خمیدگی ناخن محدودیت‌هایی وجود خواهد داشت.

اگر تیپ‌‌گذاری به‌صورت اصولی انجام شود، از نظر ماندگاری با سایر کاشت‌های ناخن تفاوت چندانی ندارد.

جمع بندی

در این مقاله به چگونگی آموزش کاشت ناخن با تیپ پرداختیم. همانطور که اشاره شد، کاشت ناخن با تیپ نیاز به حوصله و دقت دارد و مهم‌ترین مرحله آن انتخاب سایز مناسب ناخن‌ها است. توجه داشته باشید که عدم استفاده از سایز مناسب می‌تواند دوام و زیبایی کار نهایی را تحت تاثیر قرار دهد. پس از مرحله تیپ‌گذاری می‌توانید مواد گذاری ناخن را انجام داده و سوهان‌کشی کنید.

برای شرکت در دوره آموزش کاشت ناخن با شماره های پایین صفحه تماس بگیرید و مشاوره رایگان قبل از ثبت نام دریافت کنید.

 

3.2/5 - (4 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

جدیدترین مطالب آموزشی

جدیدترین اخبار و اطلاعیه ها