از انواع کاشت ناخن که جدیدا خانم ها بسیار درخواست یادگیری و آموزش آن را دارند، کاشت ناخن فیبر است. این کاشت ناخن عوارض کمتری نسبت به سایر کاشت ناخن ها دارد و از نوع گیاهی است. در آموزش کاشت ناخن یکی از مبحث های مهم آموزش کاشت ناخن با فیبر گیاهی می باشد. در ادامه مقاله آموزشگاه آرایشگری زنانه فنی حرفه ای ما به موارد زیر می پردازد:
- کاشت ناخن فیبر چیست؟
- فرق اساسی کاشت ناخن فیبری با انواع ناخن های کاشت
- آیا کاشت ناخن فیبر گیاهی همان کاشت ناخن سیلک است؟
- معایب کاشت فیبری ناخن
- مواد کاشت ناخن فیبر گیاهی
- هزینه / قیمت کاشت ناخن سیلک
- فیلم آموزشی مراحل آموزش کاشت ناخن فیبر با توضیحات
- چند نمونه کاشت و دیزاین فیبر ناخن
- فیلم آموزشی مراحل کاشت فیبر گیاهی
کاشت فیبری چیست؟
این نوع کاشت گیاهی که کاشت فایبرگلاس نیز نامیده می شود از کلمه انگلیسی (fiberglass) گرفته شده است. به دلیل این که از رشته های گیاهی با استفاده از چسب مخصوص و مواد کاشت ناخن روی آن (که در پاراگراف بعدی درباره مواد آن آموزشگاه آرایشگری ما به صورت کامل توضیح خواهد داد) روی ناخن فرم گرفته و به سادگی می توانید مدل ناخن بادامی، تیز، کوتاه، متوسط دخترانه یا زنانه به آن بدهید.
تفاوت اساسی کاشت ناخن فیبری با انواع ناخن های کاشت
- این نوع کاشت ناخن گیاهی هست.
- مراحل آن به نسبت از انواع دیگر کاشت ناخن طولانی تر است.
- برای ناخن های ظریف و شکننده توصیه نمی شود.
- اگر از دسته خانم هایی هستید که می خواهید مدت کمتر از سه هفته کاشت ناخن داشته باشید این نوع کاشت مناسب شماست و به سادگی ریموو و از ناخن برداشته می شود.
- می توان آن را یکی از گزینه های خوب برای کاشت ناخن در دوران بارداری محسوب کرد.
آیا کاشت ناخن فیبر گیاهی همان کاشت ناخن سیلک است؟
کاشت فیبر گیاهی مراحل مشابه حین کار با کاشت سیلک دارد. ولی نوع و جنس مواد مصرفی اولیه در آنها متفاوت است. در کاشت سیلک از جنس پارچه ای و ابریشم مواد آن تهیه می شود ولی در کاشت فیبر از جنس رشته محکم تر فایبرگلاس یا شیشه ای است.
لازم است آموزشگاه آرایشگری زنانه فنی حرفه ای ما به مقایسه این کاشت فیبر و سیلک نیز بپردازد:
از محاسن درکاشت فیبری نیاز به سوهان کشیدن روی ناخن و خش انداختن روی صدف ناخن وجود ندارد اما کاشت سیلک تیپ گذاری و سوهان کشی روی ناخن از لازمه کار است.
عیوب کاشت فیبری ناخن
- از عوارض این کاشت ناخن این است که اگر با آب و شست و شو زیاد سر و کار دارد، این نوع کاشت میانه خوبی با رطوبت ندارد و ممکن است حتی باعث آسیب به صدف ناخن شما بشود.
- عیب دیگر آن ظرافت و پیچیدگی حین کار است که لازم است اموزش کاشت فیبر را یاد بگیرید یا به یک ناخن کار ماهر و حرفه ای بسپرید تا بهترین نتیجه را از کاشت ناخن خود بگیرید.
مواد کاشت ناخن فیبر گیاهی
- رشته های فیبری ناخن را می توانید از فروشگاه های معتبر تهیه کنید. در جنس های رشته ای منسجم مثل تصویر بالا و رشته رشته در فروشگاه ها موجود است.
- کلیپس یا پینچر ناخن برای انجام کاشت فیبر دقیق لازم است.
- سیلک ناخن
- عقب زن ناخن
- تاپ ژل
- بیس کات
- پرایمر مخصوص کاشت پودر یا ژل
- قلم کاشت ناخن
- چسب کاشت ناخن
- تاپ کات
ویدیو آموزش کاشت ناخن با فیبر
- در این مرحله لازم است زیرسازی اولیه و مانیکور پایه ناخن را انجام دهید.
مقاله مرتبط: مانیکور ناخن چیست+روش انجام و ابزار
- ضد قارچ یا دهیدراتور را روی ناخن برای رعایت بهداشت آن انجام دهید.
- پس از این که خشک شدند، پرایمر (اگر کاشت پودر انجام می دهید) و پرایمر ژل (اگر کاشت ژل انجام دهید) استفاده نمایید.
- سایز بلندی ناخن را مد نظر قرار داده (کوتاه، متوسط یا بلند) و به اندازه آن رشته های فیبری ناخن را قیچی کنید. (این مرحله را می توانید بعد از زدن مواد ژل یا پودری انجام دهید ترتیب آن انتخاب شماست)
- چسب ناخن / تاپ ژل را روی صدف ناخن زده و سریعا فیبرهای ناخن را روی نصف ناخن به بالا بزنید و با عقب زن چوبی مخصوص کاشت فیبری، روی سطح ناخن فیکس و اندازه کنید. اگر خشک شد و قسمت هایی بدون فیبر ماند، دوباره تاپ ژل زده و مرحله ۳ را تکرار نمایید.
* این مرحله بسیار حساس است ترجیحا به یک متخصص ناخن بسپارید یا حتما آموزش کاشت ناخن را مسلط باشید.
- مواد پودری یا ژل را با قلم برداشته و روی فیبرها گذاشته و فرم دهید. این کار با نرمی و ظرافت انجام شود چرا که مواد بسیار نرم هستند. پس از خشک شدن مواد با کلیپس ناخن آن را فیکس کنید تا حالت طبیعی ناخن به خود بگیرد.
- مرحله اخر فرم دهی ناخن با سوهان برقی است که مواد خشک شده اضافی را دورگیری کرده و با سوهان دستی فرم دلخواه به ناخن خود بدهید.
کاشت ناخن از تخصص های پردرآمد آرایشگری محسوب می شود. در کنار کاشت ناخن اگر دیزاین و طراحی ناخن را نیز یاد بگیرید می توانید مدرک فنی حرفه ای بین المللی را نیز دریافت کنید و در هر جای دنیا مشغول به کار شوید. آموزشگاه آرایشگری زنانه فنی حرفه ای گل گیس شرق تهران(تهرانپارس) دوره های آموزش کاشت ناخن را با جدیدترین متد روز و بهترین مدرس برگزار می نماید. برای مشاهده قیمت و ثبت نام دوره وارد صفحه زیر شوید:
ورود به صفحه دوره آموزش کاشت ناخن
در صورت داشتن سوال یا ابهام در زمینه انواع کاشت ناخن یا فیبر گیاهی در قسمت نظرات بیان کنید تا آموزشگاه آرایشگری زنانه فنی حرفه ای گل گیس شرق تهران (تهرانپارس) پاسخ دهد.